Ervaringen van cliënten

Therapie Utrecht - Therapeut Rob

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Therapy Utrecht – Rob

5 / 5 sterren –
“Na diverse therapieën te hebben gevolgd, zonder al te veel succes, ben ik bij Rob terecht gekomen. Het eerst contact dat ik had was per mail, maar het gevoel was direct goed. Ondanks dat de kosten niet werden vergoed door mijn verzekering, was het gevoel dusdanig positief dat ik heb besloten voor Rob als mijn begeleider te kiezen.

De sessies die ik heb gehad hebben op mij een zeer positieve invloed gehad. Eigenlijk was het na elke afspraak zo dat ik bijna verbaasd weer naar huis vertrok vanwege de ‘eye-openers’ waarmee ik werd geconfronteerd. Rob laat je zelf nadenken en tot inzichten komen. Wanneer je ergens niet uitkomt, of een vraag niet direct kunt plaatsen, stelt hij de vraag op een andere manier i.p.v. een antwoord aan te dragen of woorden in je mond te leggen.

Tijdens de eerste afspraak wist Rob me al te overtuigen van het feit dat ik mijn klacht moest accepteren / leren kennen i.p.v. er continue de strijd mee aan te gaan. Dit was een compleet nieuwe insteek, maar voor mij dus wel direct effectief. Rob neemt rustig de tijd voor je en alles is bespreekbaar. Je zit echt op je gemak, wat het voor velen makkelijker maakt om echt je verhaal te kunnen vertellen en tot een oplossing van de daadwerkelijke klacht te komen.”
Therapy Utrecht – Rob

5 / 5 sterren –
“Als kind ben ik fysiek en psychisch mishandeld. Decennialang heb ik overleefd door de gevoelens over mijn vreselijke jeugd diep weg te stoppen. Ik was de zondebok voor mijn hatelijke, narcistische moeder, die mij voortdurend inprentte dat ik een luie mislukkeling was en dat geen man mij ooit zou willen.
Toen ik bij Rob kwam, was mijn moeder al gestorven en werd ik me eindelijk bewust van de verschrikkelijke waarheid. Maar deze ‘bewustwording’ eiste haar tol. Ik leed aan grote emotionele onrust en was totaal uitgeput door jarenlang slaapgebrek. Met geduld, volharding en deskundigheid hielp Rob mij om de negatieve boodschappen en stemmen die door mijn hoofd spookten te herkennen en te overwinnen – om letterlijk mijn ziel tot in de kern terug te vinden.

Bovendien GELOOFDE Rob mijn verhaal, wat erg belangrijk is voor een slachtoffer van kindermishandeling dat geen getuigen om zich heen heeft, maar alleen indirecte medeplichtigen. Door Robs doelbewust toepassen van de integratieve therapie heeft mijn leven een nieuwe wending gekregen. Ik ga nu vooruit, ben positief gestemd en ga niet meer gebukt onder de negatieve herinneringen. Dit is geen geringe prestatie, en ik ben Rob eeuwig dankbaar voor zijn inzicht, professionaliteit en oprechte toewijding aan zijn klanten.”Therapy Utrecht – Rob

5 / 5 sterren –
“Dankzij de therapiesessies heb ik veel vooruitgang geboekt. Ik kan de gebeurtenissen in mijn leven nu veel beter hanteren. Ik heb nog steeds ups en downs, maar de laatste tijd heb ik geen langdurige of diepe depressieve dalen gehad.

Ik vond Rob een zeer professionele therapeut. Ook vond ik hem geruststellend, omdat ik ervan overtuigd was dat hij mij zou kunnen helpen.”Therapy Utrecht – Rob

5 / 5 sterren –
“Toen ik bij Rob kwam, was mijn hele wereld ingestort. Ik had geen gevoel van eigenwaarde en ik had een relatie van wederzijdse afhankelijkheid. Rob was vriendelijk en vol begrip. Hij gaf mij de instrumenten die ik nodig had om te leren van mezelf te houden en met mijn emoties om te gaan. Zo nu en dan voel ik de leegte nog aan me trekken, maar nu weet ik dat het een oud gevoel is. Dankzij troost en ondersteuning is dat gevoel draaglijker geworden.”Therapy Utrecht – Rob

4 / 5 sterren –
“Ik vind dat Rob mijn problemen op een professionele manier en zonder te oordelen heeft aangepakt. Rob komt niet zelf met antwoorden, maar hij moedigt je aan om je eigen antwoorden op je eigen problemen te vinden door de aandacht op je gedachten en gevoelens te richten.

Voor mij was het een zeer positieve ervaring. Ik pluk er al de vruchten van, want ik leid nu een veel prettiger leven.”Therapy Utrecht – Rob

5 / 5 sterren –
“Door vier sessies integratieve therapie ben ik anders gaan kijken naar mijn eigen reacties – niet alleen als individu, maar ook als partner in een relatie.

Ook begrijp ik nu meer van de context van mijn opvoeding en de invloed daarvan op mijn gedrag in confronterende en stressvolle situaties. Ik herken nu de spanning bij anderen en kan makkelijker bij collega’s, vrienden en familie mijn ongenoegen uiten of mijn eigen mening verkondigen. Ook heb ik meer oog en oor voor de behoeften van anderen.

Rob is bijzonder vriendelijk en meelevend. Daardoor kon ik makkelijk met hem communiceren. Hij pakt zijn werk grondig aan en is heel alert. Dat was duidelijk te merken in alle sessies.”


therapie-utrecht-relatietherapie Ervaringen van cliënten
Rob was vriendelijk en vol begrip. Hij gaf mij de instrumenten die ik nodig had...
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook 's avonds

therapie utrecht Therapy Utrecht
wordt gewaardeerd met 4.8 uit 5 sterren op basis van 6 reviews
therapie utrecht Therapie Utrecht
Monseigneur v.d. Weteringstraat 14a
3581 EH Utrecht
Route naar mijn praktijk
Top